Πιτζαμοήρωες: Αυτοί κέρδισαν τις προσκλήσεις για την παράσταση

Η παιδική σκηνή Δώρου Κυριακίδη γιορτάζει τα τριανταπέντε χρόνια παρουσίας της στο χώρο του παιδικού θεάματος με τη φαντασμαγορική παράσταση ΠΙΤΖΙΑΜΟΗΡΩΕΣ. Νο.3 (Περιπέτεια στη Πόλη). 

Πρόκειται για μία δια δραστική παράσταση με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι, μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, υπέροχα σκηνικά, φωτιστικά εφέ και λέιζερ αλλά πολύ όμορφα μηνύματα φιλίας, ομαδικότητας, ενότητας και σεβασμού στο περιβάλλον, για έναν πλανήτη πιο καθαρό και όμορφο. 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ:
Τρείς φίλοι, ο Νικολάκης η Μαρία και ο Βαγγέλης ζητούν από τον μεγαλοεπιχειρηματία κύριο Δώρο Φιλανθρωπίδη ο οποίος φημίζετε για τις φιλανθρωπίες του, ένα παλιό εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που έχει να το μετατρέψει σε πάρκο για να παίζουν τα παιδιά και φυσικά αυτός δέχεται! Τα σχέδια όμως αλλάζουν όταν ξαφνικά καταφθάνει στη Κύπρο ο Νάιτ Νίτζια ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει τον κύριο φιλανθρωπίδη να κάνει το εργοστάσιο σε πάρκο αλλά να το μετατρέψει σε σκουπιδότοπο! Τότε οι τρείς φίλοι μεταμφιέζονται σε Πιτζιαμοήρωες και η δράση αρχίζει .. Θα τα καταφέρουν τελικά οι Πιτζιαμοήρωες να σώσουν το πάρκο για να μη γίνει σκουπιδότοπος; Θα τα καταφέρουν να σώσουν τη μέρα μέσα στη νύκτα ;  Η συνέχεια επι σκηνής!   
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Κείμενο: Κώστα Σχοινιού 
Σκηνοθεσία: Δώρου Κυριακίδη
Χορογραφίες: Μαρίας Σάββα 
Μουσική: Λεόντιου Γεωργίου και Νίκου Χριστόπουλου 
Σκηνικά: Vignona Digital printing 
Κοστούμια: Μαρία Χατζηκωνσταντή  
Φωτογραφίες: Ηρακλή Μαυρομμάτη 
Διευθυντής σκηνής: Σονάυ Γιλτίζ 
Κομμώσεις: Cuts and colors και Βίκυς Ευσταθίου.
Οργάνωση παραγωγής: Χριστίνα Τερεζοπούλου .
Πρωταγωνιστούν: Δώρος Κυριακίδης, Κώστας Σχοινιού, Μαρία Σάββα , Βαγγέλης Ιωάννου, Στέλιος Στυλιανού, Ερμιόνη Κωμοδρόμου. 

Οι νικητές 
Το Check In Cyprus δίνει την ευκαιρία σε 5 αναγνώστες να παρακολουθήσουν την παράσταση ΠΙΤΖΙΑΜΟΗΡΩΕΣ. Νο.3 (Περιπέτεια στη Πόλη), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ανεμώνα στη Λευκωσία. 

Μετά από κλήρωση οι 5 τυχεροί είναι: 
- ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΙ
- ΡΕΒΕΚΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ 
- ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΥ
- ΜΕΛΠΩ ΠΑΠΑΪΩΑΚΕΙΜ
- ΚΟΥΛΑ ΚΥΠΡΟΥ

Κρατήσεις: 99055537. 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31