Μαρίνα Αγίας Νάπας: 30% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια ελλιμενισμού για το 2021

Η Μαρίνα της Αγίας Νάπας, ο νέος και πολλά-υποσχόμενος ναυτικός προορισμός για τα σκάφη αναψυχής στην Ανατολική Μεσόγειο, προσφέρει 30% έκπτωση για ετήσιο συμβόλαιο ελλιμενισμού. Η προσφορά, η οποία ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σκαφών να αξιοποιήσουν τις προσφερόμενες high-end υπηρεσίες μαρίνας που συναγωνίζονται αντίστοιχα projects διεθνούς εμβέλειας.

Με στρατηγική γεωγραφική θέση, η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί επίσημο λιμάνι εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία και τη μοναδική πιστοποιημένη μαρίνα στην Κύπρο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13687-1. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από τον Φεβρουάριο του 2021, έχει ενταχθεί στα λιμάνια που μπορούν να φιλοξενήσουν στο αγκυροβόλιό τους μεγάλα κρουαζιερόπλοια και superyachts. Η μαρίνα συνδυάζει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές πολυτελών μαρίνων. Σχεδιασμένη με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών σκαφών όλων των μεγεθών - από Jet Ski μέχρι και 85 μέτρα superyacht - η Μαρίνα Αγίας Νάπας προσφέρει εκτός του ελλιμενισμού, φύλαξη σκαφών στη ξηρά (Dry Stack), πλήρως εξοπλισμένο χώρο συντήρησης σκαφών, υπηρεσίες ελλιμενισμού και χώρους εξυπηρέτησης πληρωμάτων και επιβατών σκαφών. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή παρέχεται δυνατότητα ασφαλούς ελλιμενισμού 300 σκαφών μήκους έως 85 μέτρων, διαθέτει υπηρεσίες αποθήκευσης 160 μικρών σκαφών στο Dry Stack μήκους έως 10 μέτρων και χώρους συντήρησης σκαφών για ακόμη 80 σκάφη.

Η ανέλκυση και η καθέλκυση σκαφών από και προς το χώρο συντήρησης καθώς και το Dry Stack, γίνεται σύμφωνα με το τρίπτυχο Γνώση, Ποιότητα και Ταχύτητα προσφέροντας υπηρεσίες χωρίς καμία απολύτως ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες σκαφών. Μέσω της ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα «ADIMARINE», η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, οι ιδιοκτήτες σκαφών μπορούν να διαβιβάζουν τα αιτήματά τους προς το Κέντρο Ελέγχου της μαρίνας μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. 

Στο χώρο συντήρησης σκαφών στη ξηρά, προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, συστήματα καθαρισμού, βαφής και επισκευής σκαφών. Ο γερανός ανέλκυσης μεγάλων σκαφών, με μήκος μέχρι 36 μέτρα και βάρος μέχρι και 150 τόνων καθώς και ο ανυψωτικός γερανός τύπου negative forklift, με δυνατότητα ανύψωσης σκαφών μέχρι 10 τόνων και μήκους μέχρι 10 μέτρα, καθιστούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες μοναδικές στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. 

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες της Μαρίνας συμπεριλαμβάνονται επίσης η απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρού νερού και καυσίμων, Wi-Fi για όλα τα σκάφη ή / και Fiber optic, πυρασφάλεια, 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας, υπηρεσίες καθαριότητας και πλυντηρίων, καθώς και αποκλειστικοί χώροι εξυπηρέτησης πληρωμάτων και επιβατών σκαφών. Στη Μαρίνα λειτουργεί επίσης κατάστημα ναυτιλιακού εξοπλισμού (Chandlery) για την προμήθεια των απαραίτητων ναυτικών υλικών και αξεσουάρ σκαφών, καθώς και ειδικά διαμορφωμένος χώρος ξεκούρασης πληρωμάτων σκαφών (Crew Lounge) με υπηρεσίες εστίασης και δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο έξυπνης, ασφαλούς και πράσινης λειτουργίας, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος προσφέροντας δωρεάν την υπηρεσία συλλογής αποβλήτων.
Η «έξυπνη» Μαρίνα Αγίας Νάπας, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ναυτικού τουρισμού και αναμένεται να εξελιχθεί στον Νο.1 ναυτικό προορισμό για αυτούς που λατρεύουν τη θάλασσα και το yachting. Προσφέροντας 30% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια ελλιμενισμού για το 2021, η Μαρίνα Αγίας Νάπας δίνει την ευκαιρία σε ιδιοκτήτες σκαφών να επωφεληθούν από τις πρωτοποριακές και σύγχρονες υπηρεσίες της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα marinaayianapa.com
 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31