Το Check in Cyprus σού δίνει την ευκαιρία να δεις τις παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, η μεγάλη γιορτή της πόλης, συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο με ένα πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με παραγωγές για όλη την οικογένεια.

Πάρε Γεύσεις από Μουσική, άκουσε Δέκα παραδοσιακά νανουρίσματα, αλλά και Βιρτουόζικα βιολιά, μοναδικές λυρικές φωνές και μια δυνατή μουσική μπάντα, και δες τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης μαζί στη σκηνή να σε ταξιδεύουν με τις μουσικές τους! Σε όλα υατά πρόσθεσε και την τριήμερη γιορτή με street food από αγαπημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.

Αν λοιπόν θέλεις να κερδίσεις μία από τις 

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας:
Ακολούθησε τα βήματα και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 8 τυχερούς που θα απολαύσουν μαζί με έναν φίλο/η τους μία από τις 4 παραστάσεις: «Νανουρίσματα του Κόσμου», Βιρτουόζικα βιολιά και τραγούδια του κόσμου, Η ψυχή μας εσείς, «Girl in a Crisis» by Andrew Fisher, που θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο 13 & 14 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Τι έχεις να κάνεις; Αρχικά βρες το ποστ του διαγωνισμού στο Instagram του Check in Cyprus και ακολούθησε όλα τα βήματα! 

Mάθε πρισσότερα για το φεστιβάλ και τις παραστάσεις του, εδώ.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 12/11/2021. Oι νικητές θα ανακοινωθεί το πρωί του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου. Μάθε περισσότερα για το φεστιβάλ και το πρόγραμμά του,  στο https://bit.ly/30epTEV  

Καλή επιτυχία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check In Cyprus (@checkincyprus)


 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31