Το πιο χρήσιμο app για σένα που έχεις παιδιά και φίλους στο εξωτερικό

Ενοίκιο, λογαριασμοί, εξόδοι, διατροφή και μετακινήσεις αποτελούν τα κύρια έξοδα των φοιτητών, τα οποία φυσικά καλούνται να καλύψουν οι γονείς! Ειδικά, οι γονείς των οποίων τα παιδιά βρίσκονται στο εξωτερικό, καλούνται να αντιμετωπίσουν (και να λύσουν) ένα επιπλέον άγχος. Αυτό της άμεσης αποστολής χρημάτων, σε περιπτώσης άμεσης ανάγκης ή και όχι! 

Όχι όμως πια! 

To Settle είναι εδώ για να καθησυχάσει τους γονείς με φοιτητές στο εξωτερικό και οποιονδήποτε που θέλει να αποστείλει χρήματα σε κάποιον στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, οποιαδήποτε στιγμή, εύκολα και με ασφάλεια

Στείλε χρήματα σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε
Η αποστολή γίνεται σε οποιαδήποτε χώρα είναι διαθέσιμο το application Settle! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένας έγκυρος αριθμός τηλεφώνου, με τον κωδικό της εκάστοτε χώρας, αφότου έχετε επαληθεύσει τα στοιχεία της ταυτότητάς σας. 

Εάν δεν υπάρχει ανταλλαγή συναλλάγματος για τη μεταφορά, όταν δηλαδή αποστέλνετε ευρώ σε μια χώρα της Ευρωζώνης, η διασυνοριακή χρέωση είναι πολύ ελκυστική: μόνο 0,5 ευρώ ανά μεταφορά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σε περίπτωση που λόγω ισοτιμίας νομίσματος υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, ο αποστολέας το γνωρίζει προτού κάνει τη συναλλαγή. 

Κατέβασε την εφαρμογή Settle εδώ και πραγματοποιήστε διασυνοριακές συναλλαγές εύκολα.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31